Nieuws


Alpe d'HuZes 22-2-2012

Focks sponsort helden

Kanker is een verschikkelijke ziekte waar jaarlijks nog steeds veel te veel mensen aan overlijden. KWF Kankerbestrijding zet zich al jaren actief in door het geven van voorlichting, het financieren van onderzoek en het begeleiden van mensen die direct of indirect te maken krijgen met deze verschikkelijke ziekte.

Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij wielrenners de Alpe d'huez beklimmen om daarmee zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor het onderzoeksfonds van KWF Kankerbestrijding. Ronald Heijboer is een van de helden die op de fiets stapt en op 6 en 7 juni de Alpe d'Huez gaat beklimmen.

Focks sponsort Ronald heijboer. Ronald is een van de vele helden die zich inzetten voor deze geweldige actie. Volg Ronald Heijboer en de vele andere wielrenners op de site opgeven is geen optie en doneer!

Alpe -d 'Huzes

terug