Nieuws


Van Hobbyist naar Professional 11-8-2016

Bart, meubelmaker/interieurbouwer als hobbyist, is van plan om onder de naam b-ART-design straks allerlei diverse meubels aan te bieden: houten maatwerk meubels (evt in combinatie met staal), tuinsets, tafels, loungesets, maar ook inloopkasten, veranda's en diverse decoraties.
Bart vertelt over zijn ervaring met Focks Labels:

"Ik had een idee om een merklabel te laten maken voor de meubels die ik maak, om het een professionele en exclusieve uitstraling te geven. Ik ben flink op internet gaan zoeken en zo kwam ik bij Focks Labels terecht. Ik vond het een heel overzichtelijke en duidelijke internetsite waar ik veel inspiratie kon opdoen.
Ik ben toen met Jeroen in contact gekomen via de mail. Hij heeft me diverse mogelijkheden laten zien, samples opgestuurd: gelakt, geborsteld, van RVS en aluminium en zodoende is het huidige Alusub label eruit gekomen en ik moet zeggen dat ik er wel heel erg blij mee ben en de reacties in mijn omgeving en van de klanten zijn heel positief.."

"We hebben goed gekeken naar het formaat, want een groot label is niet mooi bij een klein meubel en bij een grote tuinset moet het ook niet wegvallen. Het was dus even zoeken, maar het is een plaatje geworden van 1 mm dik, gelakt en geborsteld met zwarte letters en twee gaatjes erin, zodat ik het op verschillende manieren kan monteren.

Hoe ik er toe gekomen ben om meubels te maken?

Ik ben 20 jaar geleden begonnen als timmerman en heb zo'n 11 jaar geleden de stap gemaakt naar werkvoorbereiding/projectbegeleiding bij een middelgroot bouwbedrijf. Desondanks heb ik altijd de liefde en passie voor het timmervak gehouden en met name voor de afbouw/interieurbouw. In mijn vrije tijd heb ik dan ook al veel mooie dingen mogen maken voor vrienden en familie en het is de bedoeling om dit in de nabije toekomst wat meer te professionaliseren. Met de aankomende bouw van ons nieuwe huis met grote bedrijfsruimte is hiermee de eerste stap gezet.
Op de website van Focks zie je al een hoop voorbeelden en plaatjes van mogelijkheden, Ik had zelf al de naam bedacht en hoe het te zien moest zijn, maar dat moest uiteindelijk nog in de juiste maat en vorm als plaatje gemaakt worden. Dan kan ik ze zo breed mogelijk inzetten. Er zijn nog veel meer mogelijkheden bij hem ben ik al achter en ik ga in de toekomst zeker nog andere dingen bestellen, zoals de Domestickers, dat lijkt me ook wel gaaf. Maar één ding tegelijk…"
B-art
Aluminium Naamplaatje
B-art 1

terug