Nieuws


Kesslerstichting 27-9-2016

Taïs van Vijnckt, coördinator dagbesteding én coördinator vrijwilligers bij de Kessler Stichting in Den Haag wilde hun werkplaatsproducten voorzien van duidelijke labels. Ze vertelt hoe ze bij Focks Labels terechtkwam.

"We zochten Logolabels van onze Werkplaats, die op de houtproducten die de cliënten van de Kessler Stichting maken worden bevestigd. We hadden nooit eerder labels laten maken en gelukkig wist Google ons een aantal bedrijven aan te raden. Meerdere bedrijven hebben we aangeschreven. Focks Labels was voor ons de meest interessante partij om mee samen te werken."

"Het contact met Focks Labels verliep vlot, Jeroen gaf heel snel respons op alle mails. Ook waren we erg geholpen met de voorbeeldlabels die hij opstuurde. Het maakte het een stuk makkelijker om te beslissen wat we wilden. We werden goed geadviseerd met betrekking tot het benodigde materiaal en de bijhorende kostprijs voor het beste eindresultaat. Er werd actief met ons meegedacht, werd als zeer prettig ervaren."

"Het eindresultaat is exact zoals we het bedacht hadden. De levering was bovendien erg snel en de kwaliteit prima. Mochten we ooit weer labels nodig hebben dan zullen we zonder twijfel Focks weer inschakelen. Een aanrader!"

 

De Kessler Stichting is een bekende Haagse maatschappelijke opvangorganisatie die naast professionele opvang, ook verantwoorde zorg en begeleiding biedt aan sociaal kwetsbare mensen. We zijn er zowel voor mensen in acute crisis als voor hen die behoefte hebben aan ondersteuning, verzorging en begeleiding. Dat kan in een van onze locaties, in een begeleid wonen traject of bij mensen thuis. Onze thuisbegeleiding bieden we onder de naam Bereik in de Wijk. Naast onze professionals werken we met vrijwilligers die belangrijke en waardevolle taken uitvoeren.

Kessler

Kessler 2

terug