Nieuws


Bjorn Kersten 3-4-2017

"Mijn concurrenten mogen Focks niet leren kennen!"

Bjorn Kersten is een fashion designer die flink aan de weg timmert. Hij werd vierde bij het RTL 5 programma "Project Catwalk en sindsdien is hij enorm gewild in zowel binnen- als buitenland. Wij van Focks waren dan ook erg blij verrast dat hij ons bedrijf koos om zijn kleding extra elan te geven door een mooi label van zijn logo te maken dat aan de stukken bevestigd wordt. Bjorn vertelt waarom hij koos voor Focks:

"Ik vond Focks Labels doordat ik op Google zocht naar zo'n bedrijf. Vanaf het eerste moment voelde het contact goed en merkte ik dat Jeroen van Focks in de gesprekken zeer proactief was en met interessante en bruikbare tips kwam. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat. Het label straalt exclusiviteit uit en maakt mijn kleding af."

"Ik kan Focks Labels van harte aanbevelen. Ze doen wat ze beloven, het resultaat is prachtig en ik zal zeker de volgende keer weer bij Focks terugkeren. Ik zal ze alleen niet aanbevelen bij mijn concurrenten, want ik wil niet dat zij net zoiets moois hebben als ik."

 

Bjorn Kersten

Bjorn Kersten            Bjorn Kersten 2             Kersten

terug