Nieuws


Eric van Eijk 28-6-2017

Tenzij hij het alsnog verprutst…

"Of ik Focks Labels zou aanbevelen bij anderen? Absoluut! Sterker nog, dat is ook al regelmatig gebeurd met resultaat. Waarom? Vooral omdat ik het contact met Jeroen Batavier zeer plezierig vind, bijna familiair zelfs. Voor zaken komen we gewoon bij elkaar op de koffie. Hij is net als ik een professional met kwaliteit hoog in het vaandel", aldus Eric van Eijk, Process Development Technician bij Quaker Chemical.

Zelfs per stuk

"Bij mijn vorige werkgever lieten we onze machineplaten fabriceren door Resopal, maar ik vond dat het beter en professioneler moest. Na even zoeken op Google kwam ik bij Focks terecht, ook omdat hij lekker centraal in het land is gevestigd. De kwaliteit die hij levert is hoog, maar tegen goede tarieven. Hij denkt mee, komt met oplossingen, maakt als het nodig is een proefexemplaar en levert ook in kleine oplages, zelfs per stuk. Dat zie je niet vaak!"

Geen twijfel

"Wij hebben diverse machinestickers laten maken. Dat werden mede dankzij zijn advies aluminium machineplaten. Inmiddels hebben we ook diverse bedrijfsnaamstickers en platen, speciaal gefabriceerde RVS labels voor kabel en instrumentatie en ook nog eens speciale 3D-stickers door Focks laten maken. Je kunt wel zeggen dat we zeer tevreden zijn met Jeroen. Of we bij Focks blijven? Geen twijfel over mogelijk. Hij moet wel iets heel erg verprutsen willen wij in de toekomst onze producten niet door Focks laten maken."

 

 Quaker 2-Small Quaker-Small

terug