Nieuws


Exclusieve plant 31-1-2018

Een mal om te branden

Voor www.exclusieveplant.nl hadden we een RVS naamplaat als mal nodig om op o.a. houten plantenbakken onze naam in te branden. Jeroen kennen wij via een lokale netwerkvereniging en zo kwamen we bij Focks Labels terecht. Het contact met Jeroen is altijd goed. Hij denkt mee over het materiaal, de grootte, lettertype, etc. Daarnaast is Focks ook heel flexibel in aanpassingen en leveringstermijn.

Exclusieveplant

Het resultaat is precies zoals we voor ogen hadden, een naamplaat die robuust en duurzaam te gebruiken is voor langere tijd. Mochten we weer iets vergelijkbaars nodig hebben dan maken we zeker weer gebruik van de diensten van Focks. We durven Focks Labels dan ook met een gerust hart bij andere bedrijven aan te bevelen, alle vertrouwen dat ook anderen een positieve indruk van Focks zullen krijgen. Wij willen Jeroen bedanken voor het meedenken en creatief oplossen van onze vraag.

Met vriendelijke groet,

Anja en Paul Bunnik van www.exclusieveplant.nl

terug