Nieuws


Borrelen met Planquen Woondeco 14-3-2018

Borrelen met Planquen Woondeco!

Frank Mulders van Planquen Woondeco was op zoek naar naamplaatjes om zijn borrelplanken extra elan te geven. Hij kwam uiteindelijk bij Focks terecht. Graag vertelt hij over het hoe, wat en waarom. 

Eerlijk gezegd viel de eerste keuze niet direct op Focks. Na een lange zoektocht op internet met zoektermen als naamplaatje, label, naamschildje etc. vond ik dat de website van Focks een uitstraling had van "dat zal wel duur zijn". Als starter was ik juist op zoek naar de meest voordelige oplossing. Toen voorstellen van collega-aanbieders spaak liepen, kwam ik alsnog (gelukkig maar) bij Focks uit. En naar nu blijkt was het achteraf ook nog goedkoper dan elders."

Mooier dan de monsters 

"Ik wilde stijlvolle messing naamplaatjes die aan de zijkant van een borrelplank worden bevestigd. Door dit naamplaatje krijgt deze borrelplank een stoere en exclusieve uitstraling. Ik moet zeggen dat ik over het eindresultaat meer dan tevreden ben. De plaatjes waren nog mooier dan de monsters die ik eerder toegestuurd heb gekregen. Op papier kun je nog zo'n mooi ontwerp maken, maar als het dan daadwerkelijk van metaal is, moet je toch maar weer even afwachten."

"Het contact met Jeroen verliep super goed. Ik kreeg keurig op tijd antwoord op de vragen die ik stelde en de aanlevering van de ontwerpen heb ik niets op aan te merken. Of ik Focks in de toekomst weer zou inschakelen? Zéker! Sterker nog; er loopt inmiddels al een nieuwe aanvraag. De klant hoeft alleen nog maar Ja te zeggen, Mijn keuze heb ik al gemaakt. Gewoon weer Focks!"     

 Snaaiplanque

Planquen

terug